duminică, 31 mai 2009

Declaratie de dragoste

Te iubesc enorm de mult viata mea !Esti totul pentru mine.Pana la tine viata mea era lipsita de culoare,imi jurasem ca nu voi mai iubi niciodata,caci nu are rost sa iti daruiesti sufletul celui ce nu are nevoie de el.Dar Dumnezeu si-a aplecat privirea asupra mea si a vazut ca am sufletul obscur si rece si ca am nevoie de iubire si intelegere.Si atunci,mi te-a daruit pe tine,ingerul meu, sa ma iubesti si sa te iubesc.Langa tine am invatat sa iubesc din nou,sa retraiesc sentimentul acesta atat de minunat numit ‘iubire’. Am privit ceai mai frumosi ochi, am ascultat cel mai suav glas, am simtit cea mai calda imbratisare si cele mai dulci buze.Sunt o visatoare ce a invatat ce inseamna sa iubesti cu adevarat.Vreau sa sti ca inima mea este pustie ca nu esti langa mine,zi si noapte lacrimile imi inunda fata indurerata de dor si iubire.Deseori ma infior la gandul ca esti atat de departe de mine si ca nu te pot strange in brate acum,cand am atat de mare nevoie de tine !Dar am invatat sa am rabdare,sa astept si ceea ce e cu adevarat mai important, sa lupt pentru iubirea noastra pura si adevarata ; sa sper si sa ma rog ca toate visele si planurile pe care le-am facut sa devine realitate.
Stiu ca se poate, ca totul tine de noi si nu de destin,stiu ca daca ne dorim cu adevarat sa ramanem impreuna pe vesnicie,vom reusi.Nu conteaza piedicile si obstacolele ce ne stau in cale,pentru ca iubirea noastra e mult mai mare ca sa nu le putem face fata,ca sa nu trecem cu bine peste toate.Iubirea cere sacrificii,eu deja am facut unul,cel mai mare...acela de a te astepta ,si ani de e nevoie,fara am trada sinceritatea,increderea si sentimentele pentru tine.
Este foarte greu sa astepti momentul in care va fi bine si uneori ai impresia ca nu mai vine,dar Eu sunt AICI,departe de tine, dar mereu aproape cu sufletul unul de celalalt.ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste, pentru ca este mult mai mult !Iti multumesc ca existi in viata mea,in trupul si mintea mea. Niciodata iubirea pentru tine nu va muri, pentru ca pe zi ce trece te iubesc din ce in ce mai mult.
Trupul meu este compus din dragostea ta, iar eu iti apartin numai tie,trup si suflet doar a ta ! Tu esti speranta mea de a trai, iar iubirea ce ti-o port,valoreaza mai mult decat insami viata mea ! Te voi purta in sufletul meu pana cand inima mea va sfarsi sa mai bata, iar eu ma voi indrepta spre Cer, unde voi fi ingerul tau pazitor si de acolo de Sus, dintr-un colt de Cer, unde nu exista durere si tristete,departe de intrigile si rautatile lumii, te voi iubi si te voi astepta sa vi langa mine, sufletul meu pereche, pentru a ne indeplini idealul de dragoste eterna !...TE IUBESC ENORM CRISTI ! TE ADOR LUMINA VIETII MELE !!!

Un comentariu:

  1. super..:X:X:X, mi'ai adus aminte cum era cand scriam si eu asa...sper sa ma reapuc...:(

    RăspundețiȘtergere