joi, 23 iulie 2009

Dragoste

E noapte! Tarziu, in noapte ….stelele stralucesc la fereastra mea,aducandu-mi aminte de stralucirea ochilor ta, stralicire ce nu cred c-am sa o pot uita vreodata.
Si acuma dupa atata timp ce a trecut peste dragostea noastra,port in suflet zambetul tau!
Mi-e dor de tine! Cand spun aceste cuvinte intreaga mea fiinta tresare.Am crezut eu vreodata ca pot exista asemenea sentimente? Dar aceste sentimente numai cel ce iubeste cu toata fiinta sa,numai cel ce a atins culmile dragostei,poate sa le cunoasca. Eu le-am cunoscut asa cum nimeni nu le va cunoaste vreodata,asa de mare este iubirea mea pentru tine iubirea mea,e chiar mai puternica decat la inceput si nimeni nu o va distruge:nici distanta,nici timpul si chiar nici moartea pentru ca iubirea noastra e mai puternica decat orice fiinta din UNIVERS.
Ce sa-ti mai spun? Ca TE IUBESC mai mult decat meriti? Ca dragostea nu e nemarginita? Asta cred ca stii ca “TE IUBESC,nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine”.
Am suferit atat de mult pentru iubirea asta,chiar mai mult decat poate suferi cineva intr-o viata! Si totusi nici chiar suferinta nu ma mai inspaimanta!Mai atre ma inspaimanta faptul ca as putea sa te pierd!Dar nu,nu renunt voi lupta pentru dragostea mea!
Oriunde na intorc, oriunde merg tu esti acolo,esti acolo pentru ca eu te port in mintea si in inima mea sit e voi purta mereu iubirea mea TE IUBESC MAI MULT CA LUMINA OCHILOR MEI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu